Υπηρεσίες

Η πολυετή εμπειρία και η τεχνική κατάρτιση της ομάδας μας στο σχεδιασμό, τη μελέτη αλλά και την εκτέλεση των κατασκευών αποτελούν τα ¨Εργαλεία¨ που εξασφαλίζουν την επιτυχία στο να ντύνουν ιδανικά κάθε επαγγελματικό και οικιακό χώρο.

Σχεδιασμός, Μελέτη Έργου


Η εξειδίκευσή μας σε συνδυασμό με τη χρήση εργαλείων υψηλής τεχνολογίας, προσφέρουν επαγγελματικές και ποιοτικές λύσεις. Κάθε νέο έργο βασίζεται στις δικές σας υψηλές απαιτήσεις κι έπειτα αναλαμβάνεται από την ομάδα καταρτισμένων σχεδιαστών, εξασφαλίζοντας έτσι την εγγύηση της άριστης εκτέλεσής του.

Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός


Οι υψηλές σας απαιτήσεις, συναντούν το άρτιο αποτέλεσμα και αυτή είναι η βάση μας στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης στα πιο μεγάλα project, όπως αυτά του ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Η συμβουλευτική και πρακτική μας συμβολή στην πλαισίωση αλλά και στην πλήρη κάλυψη του έργου, έχει πάντα ως γνώμονα την άριστη ποιότητα, κομψότητα και φυσικά τις δικές σας βλέψεις και ανάγκες.

Επαγγελματικοί Χώροι


Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας αποτελούν προτεραιότητά μας. Έτσι, επενδύουμε μαζί στον σχεδιασμό του χώρου σας, με άριστα υλικά και ποιοτικές κατασκευές, πάντα με σεβασμό στην επαγγελματική σας ταυτότητα. Χώροι όπως εμπορικά καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, super markets αποτελούν για εμάς την αιχμή του δόρατος στη πολυεπίπεδη και πολυετή εμπειρία μας!

Έπιπλα επαγγελματικών & οικιακών χώρων


Ο σχεδιασμός επίπλων μπορεί να «ανανεώσει» τον αέρα κάθε χώρου, γι’ αυτό και εστιάζουμε πάντα στη λεπτομέρεια, τόσο στο design, όσο και στη χρηστικότητα. Η ανάδειξη λοιπόν, του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, αποτελεί τη δική μας υπόσχεση προς εσάς.

Κουζίνες, Ντουλάπες, Υπνοδωμάτια


Ανοίγοντας μας την πόρτα του σπιτιού σας γνωρίζουμε καλά πως οι λέξεις λειτουργικότητα, ασφάλεια, ποιότητα, ευελιξία και σύγχρονες λύσεις είναι κάποιες από τις λέξεις που σας απασχολούν. Είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε όλα τα παραπάνω σε έργα, βασισμένα πάντα στο προσωπικό σας στυλ. Η επένδυση της κουζίνας, των επίπλων αποθήκευσης, τα υπνοδωμάτια για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους είναι κάποια από αυτά που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Εκθεσιακοί Χώροι


Ο σχεδιασμός και η σύνθεση ενός εκθεσιακού χώρου οφείλει να συνοδεύεται από λεπτομερή μελέτη και εκτέλεση, πάντα με τη συμβολή εξειδικευμένων επαγγελματιών. Δημιουργούμε μαζί κατασκευαστικές λύσεις, που θα πλαισιώσουν αρμονικά κάθε ¨Έργο¨ που θέλετε να προβάλλουμε. Αναβαθμίζοντας έτσι τη συνολική αισθητική του χώρου, με την πιο διακριτική πινελιά.